štvrtok 15. marca 2018

Prírodné antiparazitika z pohľadu Tradičnej čínskej medicíny

Prevencia


Prichádza jar a s tým spojené prechádzky po prírode. Pomalým oteplievaním sú aj hrátky deti na pieskovisku, kde na ne číha spústa problémov.

Človek má pozoruhodnú vlastnosť - neustále v ňom prebieha sebaobnova a regenerácia.
Zdalo by sa, že žiadna choroba teda nemá šancu. V skutočnosti choroby vznikajú, a to v prípadoch, ak životným silám organizmu niečo bráni, aby likvidovali choroboplodné zárodky a obnovovali poničené tkanivá. Čo je to "niečo"? V istých prípadoch sú to parazity.

Ponúkam vám prednášku na tému, prečo sa parazity usadia v našom organizme, ako riešiť ich prevenciu, čo sa s tým da robiť. A to všetko z pohľadu Tradičnej čínskej medicíny.

Ako by sme sa mali starať o svoje telo? Uvediem príklad.

Bola raz jedna divoká step, ktorú rozorali a potom ju zasiali, teda sa premenila v kultivované hospodárske pole. Aby sa pole znovu nepremenila v divokú step, človek musí na nej neustále pracovať a vynakladať úsilie aby nezarástla znova. Podobným spôsobom parazity v ľudskom organizme vytvárajú svoje "hospodarske pole" a stále je udržujú vo svoj prospech. Toto je jednou zo základných príčin, že sa spustí to či ono ochorenie. Parazity sa dokážu domácniť vo všetkých tkanivách ľudského organizmu, ľahko sa nimi pohybujú, a tak vyvolávajú choroby v akomkoľvek orgáne.

V rámci prednášky odznejú aj recepty z bežne dostupných potravinový produktov, ako ich používať aby mali správny účinok v organizme ako antiparazitikum.

Potrebujete osobné konzultáciu? Na základe telefonických objednávok + 421 944 507 418

Možnosti a informácie ako aj poradenstvo v rámci fytoterapie, tradičnej čínskej medicíny Vám môžem poskytnúť na mojich prednáškach a seminároch. Prednášky nie len na tému BYLINIEK a KORENÍN, príprava bylinných zmesi a podobné témy podľa záujmu si môžete objednať na tel. čísle alebo emailom, ktorý je uvedený dole. Prednášky sú určené pre širokú verejnosť. Prednášky trvajú priemerne 1 hodinu a k tomu poskytujem priestor aj na diskusiu.


Laco Filo

Objednávky: 0944 507 418 lacofilo@gmail.com